Välkommen till oss!

Är du nyfiken på vår skola? Vill du veta mer om vad vi har att erbjuda? Det kommer att finnas ett flertal tillfällen innan det är dags för ditt gymnasieval då du kan möta oss för att få veta mer om vår skola och våra program. Under gymnasiemässan och våra öppna hus så finns lärare, elever, elevhälsa och skolledning på plats för att berätta mer om skolan och besvara dina frågor.

Välkommen på öppet hus!

Besök oss under våra öppna hus, där får du mer information om vår skola, våra program och hur vi arbetar. Du får träffa elever och personal, se våra fina lokaler samt möjlighet att ställa frågor till oss. 

Vi har öppna hus mellan kl. 17.00-19.00
💙 Onsdag 22/11
💙 Tisdag 30/1
💙 Måndag 15/4

Klockan 17.30 och 18.15 presenterar rektor Ewa Ekström skolan i matsalen på våning D.

Vi finns på våning C på Porta Andersgata 3 och möter upp er besökare i entrén, välkommen till oss!

Prova på dagar

Om du inför ditt gymnasieval vill komma och hälsa på oss meddela SYV på din grundskola som kan boka in dig för ett besök på det program du är intresserad av.

Om din skola saknar SYV kontakta oss på vasteras@grillska.se berätta vilket program du är intresserad av så återkommer vi till dig med förslag på en dag för ditt besök hos oss.

Har du frågor om specifikt program eller skolan?

Kontakta SYV Therese Karlsson om du har frågor om ett specifikt program eller skolan. Kontaktuppgifter finns nedan. Vi ser fram mot att höra ifrån dig!

Intresseanmälan

För att få fortlöpande information om vad som sker på skolan så kan du göra en intresseanmälan här

Therese Karlsson
Grillska Västerås
Studie- och yrkesvägledare