För elever och vårdnadshavare Grillska Västerås

Elevkåren
Du som är elev på Grillska Västerås hittar här relevant information som du kan behöva som sjukanmälan, läsårsdata och försäkringsinformation. Förutom vår webbplats använder skolan lärplattformen Quiculum där du kan hitta aktuell information som rör dina studier.

Ny skolplattform

Från och med januari 2023 så byter vi skolplattform för kunskapsuppföljning (omdöme mm), kommunikation och närvaro. Det innebär att huvuddelen av kontakt och informationsöverföring mellan hem och skola nu kommer att ske via det nya systemet. Nedan hittar du material som guidar dig in i hur du använder Quiculum.
Stödmaterial för användning av Quiculum
Quiculum

På Google Classroom får du bland annat tillgång till material till lektionerna, du kan se terminsplaneringar, kursmål, ladda upp inlämningsuppgifter och kommunicera med lärare. Du får även återkoppling och feedback på inlämningar och prov. 

Sjukanmälan görs helst i lärplattformen Quiculum men går även att göra via telefon: 021-470 57 80 före kl. 08:00.

Lunch

Våra elever äter lunch med lunchkort från Edenred. Lunch kan inhandlas på alla branschanslutna restauranger i Västerås till ett värde av 75 kr. På Café Mosaic, Smedjegatan 2, så serveras dagens lunch till våra elever för 75 kr.