Träningsprofil esport

Vill du utvecklas inom esport?

Du som går el- och energiprogrammet, estetiska programmet och naturvetenskapsprogrammet på Grillska Örebro kan även välja esport som träningsprofil. Kursen och coachningen ger dig optimal träning för att utveckla din förmåga fysiskt, mentalt och spelmässigt. Träningen sker två dagar i veckan av en välmeriterad instruktör.

Om du väljer esport som träningsprofil så får du totalt fyra timmars undervisning relaterat till esport varje vecka. Det innebär två timmar där du utvecklas i spelet som du valt (just nu CS:GO, LoL och Rocket League). Sedan får du en timme fysisk träning som till exempel gym, cardio, crossfit etc. Utöver detta så har du teori en gång i veckan där du ständigt utvecklar dina förmågor och kunskaper relaterat till det spelet du har valt.

Vår esportinstruktör är fd major-vinnande CS:GO-spelaren Andreas ”znajder” Lindberg. Andreas har gjort flertalet djupgående guider inom CS:GO som du får tillgång till ifall du väljer vår träningsprofil esport.

Ända sedan esport kom till skolvärlden så har esportlagen på Grillska Örebro varit väldigt framgångsrika. Vår skola har vunnit flera tävlingar genom åren och har vi inte vunnit så har vi alltid placerat oss högt. Detta gör oss till ett av Sveriges framgångsrikaste esportgymnasium.

Om du har några frågor kring vår träningsprofil esport så går det bra att kontakta Andreas. 

Andreas "znajder" Lindberg esport
Andreas Lindberg
Grillska Örebro
Instruktör träningsprofil esport, lärare IT-ämnen
Mats Låås IT-programmet Grillska Gymnasiet E-sport
Mats Låås
Grillska Örebro
Lärare el- och IT-kurser