"Jag gillar att vara kreativ och att jobba med varierande arbetsuppgifter"

Estetelev
Melvin går första året på Estetiska programmet. Han ville vara lite mer kreativ så därför var det ett lätt val för honom när han skulle välja skola.

Varför valde du ditt program? 

- Jag valde Grillska för att jag ville vara mer kreativ på gymnasiet än jag var i grundskolan. Jag kände mig skoltrött när jag sökte till gymnasiet och tänkte att estet-media lät som ett program där man kunde vara kreativ och att det var mer varierande från högstadiet. Dessutom kunde man lägga till e-sport som idrottsprofil, vilket ger bra variation och en speciell känsla till skolan. 

Vad är det bästa med Grillska? 

- Att det är en liten och familjär skola med härliga och pedagogiska lärare som vill att man ska lyckas! Maten på Grillska är också väldigt god så det är ett stort plus. 

Vad har du för framtidsplaner? 

- Eftersom jag bara går i ettan så känner jag mig fortfarande osäker på vad jag vill göra, men möjligheterna för jobb eller fortsatta studier efter estet-media är mycket bra. Vi får ungefär samma behörighet som samhällsprogrammet med hjälp av våra valbara kurser, men på estet gör vi mer kreativa uppgifter. Jag kommer nog läsa vidare på universitetet.