Så gör du ditt gymnasieval till Grillska Gymnasiet Liljeholmen

Du kan söka till Grillska Gymnasiet Liljeholmen oavsett var i landet du bor. Ansökan och antagning sker centralt via Gymnasieantagningen i Stockholms län. Har du några frågor kontakta din studie- och yrkesvägledare, SYV.

Du som ska börja på gymnasiet måste först göra en ansökan. Det gör du på webbplatsen Gymnasieantagningen i Stockholms län. Du får inloggningsuppgifter antingen via posten eller från din studie- och yrkesvägledare.

På webbplatsen kan du också läsa mer om hur du gör och vilken behörighet som krävs.

Välj det program på Grillska Gymnasiet Liljeholmen som du helst vill gå som förstahandsalternativ på blanketten. Om det är många som söker till programmet kan det vara svårt att få en plats. Tipset är därför att du skriver många alternativ så att du är säker på att få en plats på gymnasiet när terminen börjar. 

Du som vill byta till Grillska Gymnasiet Liljeholmen

Om du vill börja studera på Grillska Liljeholmen mitt i terminen är du välkommen att kontakta vår studie- och yrkesvägledare eller rektorn. Ett villkor för att du ska kunna börja hos oss är att det finns en ledig plats på den utbildning du vill gå.  

Vanliga frågor

På Skolverkets webbplats gymnasieinfo.se hittar du svar på vanliga frågor om hur du väljer rätt gymnasieprogram, hur du ska tänka när du väljer skola och vad som krävs för att komma in på olika skolor.

Viktiga datum för att söka till gymnasiet

Du hittar viktiga datum inför ditt gymnasieval på Gymnasieantagningen.

Vidar Christensen
Grillska Liljeholmen
Studie- och yrkesvägledare
Nationella programmen
Lina Runström Falk
Grillska Liljeholmen
Studie- och yrkesvägledare