Om Grillska Gymnasiet – Kungsholmen

Kontakta oss:

Lindhagensgatan 124b
112 51 Stockholm
Sverige

Kort om skolan:

På den växande skolan Grillska Gymnasiet Kungsholmen lär du dig att förstå och påverka din omvärld.

Här möts du av en varm lärmiljö som präglas av gemenskap, trygghet och trivsel.

Hela världen som arbetsplats med restaurangprogrammet

Restaurangprogrammet på fem minuterGrillska Kungsholmen kan erbjuda dig praktik och samarbeten med flera av Stockholms bästa restauranger och bagerier, bland andra Svenska Brasserier, Stureplansgruppen, Grand Hôtel, NK konditori och Niklas Ekstedt. Eleverna får ett unikt kontaktnät som är värdefullt för den framtida karriären.

Det finns stor brist på arbetskraft inom restaurangbranschen och du som väljer att bli kock, servitör, bagare eller konditor har stora chanser till jobb med hela världen som arbetsplats.

Ett ekonomiprogram för dig som vill påverka samhället

Hos oss får du en gedigen ekonomiutbildning som har fokus på att bidra till ett mänskligare samhälle. Vi kallar profilen för ekonomi med samhällsperspektiv. Utbildningen ger dig kunskaper och färdigheter som både företag och organisationer letar efter. Fördjupa ditt samhällsengagemang genom socialt entreprenörskap, till exempel genom Ungt Företagande. Här har du möjlighet att jobba tillsammans med elever från restaurang och bageri, vilket gör projekten än mer verklighetsnära och spännande.

Fördjupa ditt samhällsengagemang genom socialt entreprenörskap.

Elev, Ekonomiprogrammet årskurs 1