Kom till skolbiblioteket!

Kylskåpspoesi
2022-09-16
Nu är vi några veckor in i höstterminen och förhoppningsvis börjar ni elever hitta er plats här i skolan. Vi på Grillska Gymnasiet har ett utomordentligt skolbibliotek som vi hoppas många vill besöka. Utöver att självklart kunna låna böcker och få hjälp av vår förstklassiga bibliotekarie så finns det mycket annat du kan använda biblioteket till!

Hit kan du gå om du behöver hitta fakta eller en bok till något ämne ni jobbar med i skolan. Biblioteket har nämligen inte bara skönlitteratur utan massor med intressanta faktaböcker om alla skolans olika ämnen.

I skolbiblioteket finns också en tavla med kylskåpspoesi där ni kan utmana er kreativitet med att komponera egna dikter eller låttexter.

Sist men inte minst finns här också individuella studieplatser, perfekt för den som vill ha en tyst plats att sitta och plugga.

Biblioteket är öppet tisdag- och fredag förmiddag varje vecka, och då kan du få personlig hjälp av Louise. Även alla lärare kan hjälpa dig låna böcker. Om du vill gå dit en tid där Louise inte är där kan du be en lärare öppna åt dig!

Hoppas vi ses där!

Louise Östling Arsenio
Louise Östling Arsenio
Grillska Eskilstuna
Lärare i svenska och engelska, bibliotekarie