Lokalvårdare Camilla och Nina

Lokalvårdare Camilla Lemon
Lokalvårdare Camilla, 50, och Nina, 24, för övrigt mamma och dotter, är glada, positiva och sprider glädje på skolan och tycker att det funkar bra att jobba på samma skola.

”Vi är ju inte alltid tillsammans. Vi delar upp oss och kör var sin vagn. Annars skulle vi ju inte träffas varje dag heller om vi inte jobbade tillsammans, även om vi träffas mycket ändå. Det är också lite av en trygghet att jobba tillsammans med någon närstående. Vi kommer också varandra ännu närmre.”

Vad gör ni på skolan?

”Vi håller det rent och fräscht och håller ordning på skolan. Det finns en hel det att göra. Nu har vi ju även utökat skolan med en ny frisörsalong och en ny skolrestaurang.” 

Är det mysigt att sitta och fika i uppehållsrummet på våning 2? 

”Det är trevligt att sitta uppe på våning två i uppehållsrummet eller i cafét och visa upp sig och vara ute bland eleverna. Det är trevlig stämning och det är kul att bekanta sig med både elever och personal.” 

Vad händer om stolarna inte är staplade när ni ska städa?

”Om inte stolarna är staplade gör vi så gott vi kan runt omkring där vi kommer åt.” 

På påsklovet, blir det tråkigt då?

”Det finns ju att göra. Men det blir tråkigt utan personal och elever. Det är ju några personal på plats, men det blir lite tråkigt. Då blir det grovstädning som man inte hinner annars.” 


 

Camilla Lemon
Grillska Eskilstuna
Lokalvårdare