Intervju med kurator Jaqueline

Kurator Jaqueline
Kurator Jaqueline Gilljam är 33 år och bor i Skogstorp tillsammans med man, två barn, lillebror och "världens finaste hund".


Vad är det bästa med ditt jobb och vad gör du på skolan?

Det bästa med mitt jobb och det jag gör mest är att snacka med ungdomar. Tillsammans med Maria och Fadi E jobbar jag i närvaroteamet. Jag har ofta kontakt med elever som har hög skolfrånvaro och försöker tillsammans med eleven hitta lösningar för en ökad skolnärvaro. 

 
Kan man ta kontakt med dig om man mår dåligt eller hur går det till?

Är du ledsen, glad, orolig, förväntansfull, nedstämd - jag finns här för dig som behöver någon vuxen att prata med. Hos mig behöver du inte förbereda dig, inte prestera - kom som du är, säg hej, så tar vi det därifrån. Mig kan du kontakta via telefonsamtal eller sms: 072-400 86 05. Du kan även mejla på: jaqueline.gilljam@grillska.se eller komma till mitt kontor på vån 1, åt vänster, längst in vid fotbollsspelet. Du kan också be din mentor/lärare eller annan vuxen att hjälpa dig att ta kontakt med mig om du tycker det känns svårt. Jag är ofta aktiv på skolans sociala medier, följ gärna @ehtgrillska på Insta för att få tips, råd och motivation om allt möjligt i livet. 

Jaqueline Gilljam
Grillska Eskilstuna
Kurator